Från idé till färdigt bygglov

portrattallark AB är en personlig arkitektbyrå med säte i Alingsås. Jag som står bakom företaget heter Anna-Lena Lerander och jag har varit verksam som ritare/arkitekt i över 30 år. Allt tog sin början hos Vara Byggkonsult – och efter några år på VårgårdaHus uppstod allark AB som eget företag 2006. Karriären inleddes med linjal och tusch och allt sedan dess har jag följt den digitala utvecklingen varför jag står väl rustad för att tillgodose marknadens behov.

Affärsidén är enkel och sträcker sig från idé till färdigt bygglov. Jag ritar det som kunden vill ha och kunden bestämmer själv omfattningen. Tjänsten omfattar rena arkitektritningar inklusive exempelvis färg- och materialval. Jag fungerar även som bollplank åt privatpersoner som vill ha hjälp med sin husidé, ett Attefallshus eller ett nytt uterum.

allark har ett nära samarbete med en rad olika expertkonsulter inom bygg när det gäller exempelvis konstruktion, värme, ventilation, sanitet, el, rördragning med mera.

Vid större jobb eller hög arbetsbelastning samarbetar vi med ett flertal aktörer i branschen.

Mina kundgrupper är privatpersoner, industrier/företag och byggbolag som alla behöver hjälp med någon form av ut-, till-, om- eller nybyggnad. Kika in under rubriken Referenser så kan du se några exempel på jobb som gått genom allark AB

 

Välkommen att ta kontakt med mig för ett förutsättningslöst möte om du går i byggtankar!